4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Culinaire workshops
 
Chocolade workshop
 Cocktail workshop
 Degustatie
 Kookworkshop
 Taart/cupcakes maken


 Partycatering
 Traiteur

Kok aan huis

Kok aan huis

Een professionele chef-kok bij u thuis die voor u en uw gasten heerlijke gerechten bereidt.

TasteBox is de ideale partner om uzelf en uw gasten culinair te verwennen!


Wij leggen u in de watten: onze chef bereidt voor u en uw genodigden een menu met enkele hapjes en gerechten die u vooraf met hem hebt uitgekozen. Een uitzonderlijke en intieme activiteit, vermits u en uw genodigdheden kunnen beschikken over een professioneel team dat er enkel en alleen voor u is. Het team zorgt voor zowel de bereiding, de afwerking als de bediening van de gerechten nemen wij voor onze rekening.
Wij zorgen ook voor de afwas en de keuken wordt in de oorspronkelijke staat achtergelaten.

Het team kan indien gewenst ook vervolledigd worden met een sommelier die voor u de gepaste wijnen bij de verschillende gerechten uitkiest en die tijdens de maaltijd deze wijnen ook voor u becommentarieert en de overeenkomst tussen de wijn en het gerecht bespreekt.

Tastebox-logo


    TasteBox
    tel. +32 474 39 16 37
    info@tastebox.be
    www.tastebox.be

Tastebox-chef-aan-huis

 

 

Kok in huis - Bonheiden (Antwerpen)


Kok in huis combineert het culinair genoegen van een restaurantbezoek met het plezier uw gasten thuis te ontvangen. Wij koken in uw plaats zodat u ongestoord en zorgeloos kan meegenieten.

Een intiem etentje, vrienden over de vloer, een familiefeestje, een barbecue of een zakendiner bij u thuis? Voor elke gelegenheid in het weekend of op feestdagen kan u beroep op ons doen.

In overleg met de gastheer of gastvrouw stellen we samen het menu samen, dat natuurlijk steeds aangepast wordt aan uw specifieke wensen.

De dag zelf komen we enkele uren voordat de gasten toekomen. Zo hebben we de tijd om alles dagvers te kunnen bereiden. Wij gaan aan de slag in uw keuken en u rest alleen nog een goede gastheer en/of -vrouw te zijn. Wij staan in voor de bediening en de verzorging van het feestmaal. Nadien laten wij uw keuken even proper achter als bij onze aankomst.

U kunt zelf uw menu samenstellen of kiezen uit de suggesties en vervolgens creŽren wij een concept op maat volgens uw wens en budget.

www.kokinhuis.be
 


Kok in huis

 

Home